Geen VSF Inspiratiedag in 2020

De jaarlijkse VSF Inspiratiedag is stilaan een begrip bij federatiemedewerkers. De dag staat voor ontmoeten, uitwisselen, gezellig samenzijn, een hapje erbij,... En laat nu net dát moeilijk zijn in coronatijden.

De VSF Inspiratiedag is in september het jaarlijkse netwerkevent voor zo'n 100 medewerkers van sportfederaties. De dag biedt een combinatie van inspirerende sprekers, ontspanning en lekker eten. En het netwerkaspect, het contact tussen federaties,... vinden wij vanuit VSF een grote meerwaarde. Jammer genoeg kunnen wij dat niet (volledig) garanderen in september. Corona biedt ons weinig zekerheid.

De VSF heeft (met spijt in het hart) beslist om de Inspiratiedag in 2020 niet te laten doorgaan. Maar uiteraard is het slechts een eenmalige annulatie. Volgend jaar staan we er opnieuw!

En waarom geen digitale Inspiratiedag?

Netwerken met je collega-federatiemedewerkers is toch niet helemaal hetzelfde van achter je laptop, vind je ook niet? Digitaal lijk het ons onmogelijk om dezelfde sfeer te evenaren, die de VSF Inspiratiedag zo waardevol maakt.

In 2020 dus geen VSF Inspiratiedag, maar toch willen wij het niet helemáál voorbij laten gaan. We werken aan een alternatief. Later meer hierover!

Sara Pannecoucke