Is mijn federatie financieel gezond? Inzicht graag!

Op zaterdagochtend 22 juni organiseren we een bijscholing "balanslezen en financiële gezondheid van de federatie" (Gent).

Primaire doelgroep? Bestuurders en rekeningnazichters van sportfederaties. Het is hun taak (meer zelfs, hun verantwoordelijkheid) om de financiële gezondheid van de federatie te bewaken. Geen evidente opdracht! Deze vier uur durende bijscholing geeft je inzicht in de belangrijkste boekhoudkundige principes en laat je toe in te schatten in welke mate jouw federatie financieel in balans is.

Ben jij een bestuurder van een federatie en kan je wel wat extra financieel inzicht gebruiken? Schrijf je hier in.
En trouwens, SUPER bedankt om je op vrijwillige basis in te zetten voor de sport!

Ben je een (niet-financiële) professionele medewerker en kan je een beknopte opfrissing / inleiding over het financieel plaatje van je federatie gebruiken? Dan kan deze zaterdagochtend ook voor jou een interessante weekendactiviteit zijn. Zeer welkom!

Leen Magherman