Jérémie Deroo start als projectcoördinator shared services

We lieten jullie het al weten: VSF maakt in 2019, 2020 en 2021 werk van projecten waarbij door middel van shared services de backoffice-diensten van sportfederaties efficiënter, kwalitatiever of goedkoper werken, waardoor federatiemedewerkers meer tijd hebben voor inhoudelijke en/of sportieve aspecten van de federatiewerking.

Het project richt zich specifiek op de behoeften van de kleine sportfederaties, maar ook andere federaties kunnen er gebruik van maken. Meer weten? Zie onze FAQ over dit project.

VSF heeft intussen, uit een grote groep interessante kandidaten, beslist om Jérémie Deroo aan te werven als projectcoördinator shared services.

Jérémie werkte voorheen als projectleider bij de FOD Financiën waar hij zowel projecten als strategische programma’s uitwerkte en coördineerde. Vanuit zijn functie leverde hij oplossingen die aan de vereisten van de verschillende departementen, met elk hun eigen wensen, dienden te voldoen. Jérémie is Master of Science Europese politiek en volgde een postgraduaat sportmanagement aan de VUB. Vanuit zijn intrinsieke drive voor sport zal Jérémie zijn schouders zetten onder dit belangrijke ondersteuningsproject. Jérémie is op 1 augustus aan zijn opdracht begonnen.

Sophie Cools