Kantoor VSF en Dynamo Project gesloten, maar we blijven bereikbaar

Ook VSF en Dynamo Project nemen verdere maatregelen rond de coronacrisis. Een update.

  1. Alle bijeenkomsten, bijscholingen, vergaderingen, begeleidingen,... worden verplaatst of vervangen door digitale alternatieven. Dit geldt al zeker tot 19 april. Iedereen die zich inschreef voor een bijscholing die wordt geannuleerd, wordt persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht. We trachten de bijscholingen op een later moment opnieuw in te plannen en houden ook iedereen daarvan op de hoogte. 
  2. Het kantoor van VSF & Dynamo Project is gesloten. Het personeel blijft aan het werk, maar thuiswerk is de norm. 
    Belangrijk: de helpdesk blijft voorlopig enkel via e-mail bereikbaar. We zijn dus nog steeds bereikbaar via info@vlaamsesportfederatie.be of info@dynamoproject.be. We beantwoorden de vragen zo snel mogelijk via mail of bellen je op.

Vele mensen zitten noodgedwongen thuis, maar we kunnen niet genoeg benadrukken om toch te blijven sporten en bewegen. In de tuin, in een geïmproviseerde fitnessruimte, samen met de kinderen,... Haal regelmatig een frisse neus, geniet van de buitenlucht, dat kan met je eigen gezin of met 1 vriend of kennis. Volg hierbij de richtlijnen: hou voldoende afstand en handel steeds op een verantwoorde manier. 

VSF en Dynamo Project volgen alle ontwikkelingen nauwgezet op. We vinden het prioritair om samen deze crisis zo goed mogelijk aan te pakken. Samen solidair!

 

Gepost door: 
Sara Pannecoucke