KUL-studenten handelswetenschappen beantwoorden jouw onderzoeksvraag

Is jouw federatie op zoek naar academische ondersteuning omtrent een aspect van de organisatiewerking? Word je geconfronteerd met knelpunten of problemen in de organisatie? Speel je zelf met een onderzoeksidee, maar ontbreekt het je aan tijd of expertise? De studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen op campus Antwerpen en Brussel kunnen helpen. Al jarenlang werken zij samen met organisaties in het kader van bedrijfsprojecten.

Concreet zijn ze momenteel op zoek naar projecten in het kader van de bachelorproef voor studenten uit de opleiding Handelswetenschappen. De studenten gaan in teams van 2 of 3 op zoek naar een oplossing voor jouw organisationele vraagstukken (vb in het domein van strategie, marketing, financiering, HRM, fiscaliteit, boekhouding,...). Onder begeleiding van een docent leveren de studenten een wetenschappelijk onderbouwde analyse in een resultaatgericht eindrapport.

Meer informatie vind je in deze infofiche. Een projectvoorstel indienen kan tot en met 15 juni 2017 via het online aanvraagformulier.
Vragen? Contacteer Margot Vanden Eynden (02 300 22 82).

Gepost door: 
Leen Magherman