Laatste weken voordeeltarief Dag van de Sportclubbestuurder

Leden van je federatie kunnen tegen het laagste tarief deelnemen. Dat is een leuke meerwaarde van lidmaatschap bij je federatie, dus breng je clubs snel op de hoogte.

Dit jaar organiseert het Dynamo Project de achtste editie van de Dag van de Sportclubbestuurder. Er staat opnieuw een programma van diverse sessies over bestuurlijke thema's voor je sportclubs klaar en dat in elke provincie. Leiding geven als clubbestuurder, fiscale wetgeving, omgaan met pers en media, vzw-wetgeving, beleidsplanning, ouderbetrokkenheid,... Het komt allemaal aan bod op de Dag van de Sportclubbestuurder.

Informeer je clubs over de Dag van de Sportclubbestuurder!

• Verspreid deze banner via Facebook, Twitter, website of nieuwsbrief van je federatie en link naar www.dagvandesportclubbestuurder.be
  • Stuur gerichte mails naar je clubs. Je kan deze tekst als aanzet gebruiken en aanpassen aan de communicatiestijl van je federatie.

De Dag van de Sportclubbestuurder vindt dit jaar plaats op 10 juni in Hasselt, 17 juni in Gent, 7 oktober in Oostende, 21 oktober in Wilrijk en 18 november in Diegem. Ontdek het volledige programma op www.dagvandesportclubbestuurder.be.

Pieter Hoof