Grace Hellinckx

Lees de nieuwe editie van het VSF Magazine

Je leest in dit nieuwe magazine o.a. enkele weetjes over het vernieuwde sportfederatielandschap. Welke federaties worden gesubsidieerd in 2017? En welke projecten zijn goedgekeurd binnen de beleidsfocussen? Je leest ook een interview met OKRA-SPORT+, over het fusieverhaal van OKRA-SPORT, FALOS en de Krachtbalfederatie.

Deze editie in het VSF Magazine

Verschijningsdatum: 21 maart 2017

• Fusie in het sportfederatielandschap: OKRA-SPORT+
  • Studentenarbeid en 25-dagenregeling
  • UiTPAS ook voor sport: verlaag de drempels van je sportclubs
  • Advertenties plaatsen via sociale media
  • Nieuw decreet georganiseerde sportsector: wijzigingen sportfederatielandschap
  • Time Out tegen Pesten: tussenstand na 1 jaar

Gratis voor sportfederaties

Elke sportfederatie krijgt het VSF Magazine toegestuurd. Standaard bezorgen we twee exemplaren aan het secretariaat van de organisatie. Wil je graag ook enkele persoonlijke exemplaren ontvangen, bezorg ons dan de namen van je medewerkers of bestuurders. Je mag deze met vermelding "VSF magazine" e-mailen naar info@vlaamsesportfederatie.be.

Abonneren

Wil je je abonneren op het driemaandelijks VSF Magazine? Je geeft je adresgegevens door via info@vlaamsesportfederatie.be, wij bevestigen je aanvraag en bezorgen je een factuur. Voor 15 euro ontvang je een jaar lang ons tijdschrift.

Digitaal lezen?

Je vindt het VSF Magazine integraal terug op onze Issuu-pagina.