Grace Hellinckx

Lees de nieuwe editie van het VSF Magazine

Je leest in dit nieuwe magazine o.a. een eerste balans over de impact van het nieuwe decreet. Ook binnen VSF beweegt wat: we blikken terug op de belangrijkste resultaten na de VSF Denkdag van 26 januari. Verder veel aandacht voor sportclubondersteuning: we blikken terug op het Platform Sportclubondersteuning én we blikken vooruit op een nieuw project dat binnen VSF op poten gezet wordt.

Deze editie in het VSF Magazine

Verschijningsdatum: 21 juni 2017

• VSF Denkdag: een blik op de resultaten
  • Wat is de impact van het nieuwe decreet?
  • European Youth Sport Forum: Simon Plasschaert
  • Week van de Official 2017
  • Samen sportclubs nog sterker maken
  • Federatie in de kijker: Wind en Watersport Vlaanderen
  • Platform Sportclubondersteuning

Gratis voor sportfederaties

Elke sportfederatie krijgt het VSF Magazine toegestuurd. Standaard bezorgen we twee exemplaren aan het secretariaat van de organisatie. Wil je graag ook enkele persoonlijke exemplaren ontvangen, bezorg ons dan de namen van je medewerkers of bestuurders. Je mag deze met vermelding "VSF magazine" e-mailen naar info@vlaamsesportfederatie.be.

Digitaal lezen?

Je vindt het VSF Magazine integraal terug op onze Issuu-pagina.