Manager vertegenwoordiging VSF: Robin Ramakers

De Vlaamse Sportfederatie versterkte haar team zonet met een nieuwe medewerker: Robin Ramakers is de nieuwe manager vertegenwoordiging van de VSF.

Robin was de voorbije 18 jaar voornamelijk actief als medewerker van verschillende politici op gemeentelijk en Vlaams niveau. Daarnaast heeft hij ook een ruime ervaring in de georganiseerde sportsector. Zo doorliep hij diverse functies in sportclubs en sportfederaties: coördinator, bestuurder, trainer en coach.

Met die ervaring zal Robin de VSF versterken in haar vertegenwoordigingsopdracht, door zelf de stem van de sportfederaties en sportclubs te verdedigen én andere vertegenwoordigers te ondersteunen. Robin: "Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging en zal de belangen van sportfederaties en sportclubs met veel vuur en passie uitdragen".

Door de aanwerving van Robin als manager vertegenwoordiging is het managementteam van de VSF opnieuw volledig, met Pieter Hoof als verantwoordelijke voor de interne werking en ondersteuningsopdracht van de VSF.

Robin start onmiddellijk bij VSF, vanaf maandag 9 maart. Je kan hem bereiken via 09 243 12 90 of robin@vlaamsesportfederatie.be.

Pieter Hoof