Nieuw: VSF Meetups voor voorzitters en directeurs

Er is een nieuw VSF-concept geboren: de “VSF Meetup". VSF onthulde het op haar Algemene Vergadering in maart: de oude overlegstructuur binnen VSF (via de “celvergaderingen”) houdt op met bestaan.

De raad van bestuur van VSF wil voluit inzetten op het informeren van de leden over de werking en vertegenwoordigingsmandaten en deze goed afstemmen op de leden. Omdat interactie in deze een duidelijke meerwaarde biedt, starten we een info- en klankbordmoment op voor de voorzitter en directeur van elke VSF-federatie en -OSV. De VSF Meetup focust op de vertegenwoordigingsdossiers van VSF en biedt daarnaast ruimte voor netwerking.

Eerste VSF Meetup op 19 juni

De VSF Meetup zal vanaf nu twee keer per jaar plaatsvinden: een editie in het voorjaar en een editie in het najaar. De eerste editie vindt plaats op woensdagavond 19 juni om 19u30. Iedere aangesloten federatie (directeur en voorzitter) kreeg hiervoor een uitnodiging. De VSF Meetup van dit najaar staat gepland op woensdagavond 23 oktober.

Naast de VSF Meetup blijven we in contact met onze leden over lopende dossiers en informeren we door:

Grace Hellinckx