Nieuw: Discussietool "sportfederatie van de toekomst"

Wat is de rol en plaats van mijn federatie in de huidige samenleving? En in die van morgen? Deze vragen staan centraal in onze discussietool "sportfederatie van de toekomst".
Met het nieuwe beleidsplan 2021-2024 in zicht hét moment om hierover eens grondig na te denken.

Verwacht geen wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst. We denken graag mee en prikkelen je met een aantal insteken op basis van onze eigen ideeën en ervaringen. Doorloop de discussietool intern met bestuur en medewerkers en kom samen tot nieuwe inzichten.

Bekijk ook zeker onze andere ondersteunende initiatieven in functie van de nieuwe beleidsplanningsperiode. Een up-to-date overzicht vind je steeds terug via: www.vlaamsesportfederatie.be/beleidsplanning.

Leen Magherman