Nieuwe gezichten in het VSF-secretariaat

VSF voert momenteel een aantal personeelswissels door. Een paar weken geleden startte Ygor De Bondt als medewerker IT. Binnenkort verlaten Jan Inghels en Yves Van Ginneken ons team. Ellen Mallezie zal vanaf 3 juni starten als nieuwe projectcoördinator Clubgrade. De vervanger van Jan wordt momenteel geselecteerd. Ook binnen EU Sport Link is een nieuwe coördinator gekozen: Bart Verschueren zal op 7 mei van start gaan.

Ygor De Bondt nieuwe medewerker IT

VSF en Dynamo Project zetten verder in op digitale groei en versterking van onze organisatie. Op 8 april startte onze nieuwe collega, Ygor De Bondt (medewerker IT). Hij zal eerst interne IT-taken op zich nemen en op langere termijn ook instaan voor ondersteuning op vlak van IT voor sportclubs en sportfederaties.

Ellen Mallezie nieuwe projectcoördinator Clubgrade

Op 3 juni zal Ellen starten als projectcoördinator Clubgrade. Momenteel is zij nog werkzaam bij de Vlaamse Liga Paardensport. Het experimentele project Clubgrade loopt tot midden 2021. Ellen zal de werking van Clubgrade tot dan in goede banen leiden.

Bart Verschueren nieuwe coördinator EU Sport Link

Bart zal de halftijdse functie van coördinator EU Sport Link combineren met een halftijdse job aan de KU Leuven. Voorheen werkte Bart voltijds aan de KU Leuven. Tot 2017 werkte hij als sporttechnisch coördinator bij Badminton Vlaanderen. Federaties met interesse in de projectsubsidies vanuit Europa kunnen Bart vanaf 7 mei contacteren.

EU Sport Link is een gezamenlijk initiatief van VSF en ISB. EU Sport Link verbindt wie in Vlaanderen actief is met sport en bewegen, met actoren in Europa en met de Europese instellingen en organisaties. EU Sport Link werkt vooral voor sportfederaties, lokale besturen en hun actoren en focust op de ondersteuning van die actoren, bijvoorbeeld bij het intekenen op Europese subsidieoproepen.

Jan Inghels en Yves Van Ginneken verlaten het team

Jan Inghels (administratief medewerker bij Dynamo Project) en Yves Van Ginneken (projectcoördinator Clubgrade) kozen ervoor een nieuwe uitdaging aan te gaan en zijn aan hun laatste werkdagen bezig binnen onze organisatie. Superbedankt voor jullie inzet, allebei, we zullen jullie missen!

Grace Hellinckx