Nog groen achter de federatie-oren? Denk aan onze basismodule!

Op 6 juni staat de volgende sessie van de basismodule voor nieuwe federatiemedewerkers op de agenda.

De basis-wat?

Kort? Een bijscholingscombo op maat van de starter - drie dagen/jaar (viermaandelijks) - je stapt in wanneer je wilt - je volgt wat je wilt
Meer informatie? Hier! Inschrijven kan ook via die pagina.

Nog iets?

VSF ondersteunt je ook zo:

• Een fysiek startpakket (ringmap) dat allerlei essentiële informatie bundelt. Ben je nieuw gestart en wil je graag zo'n pakket? Laat het ons zeker weten!
  • Helpdesk: heb je een vraag waarmee je worstelt? Neem zeker eens een kijkje in onze FAQ's. Of neem contact met ons op.
  • Wil je graag een (kennismakings)gesprek met VSF zodat we elkaar kunnen leren kennen en zicht krijgen op hoe we jou (en je federatie) beter kunnen ondersteunen? Vraag hier een federatiebezoek aan.

Om te kunnen inschrijven voor een bijscholing of om een gesprek aan te vragen, moet je ingelogd zijn op onze website als medewerker van een federatie.
Nog niet geregistreerd? Dit kan hier!

Contactpersoon: Leen - 09 243 12 90

Leen Magherman