Nog groen achter de federatie-oren? Denk aan onze basismodule!

Op 1 oktober staat de volgende sessie van de basismodule voor beginnende federatiemedewerkers op de agenda.

De basis-wat?

Kort? Een bijscholingscombo op maat van de starter - drie dagen/jaar (viermaandelijks) - je stapt in wanneer je wilt - je volgt wat je wilt
Meer informatie? Hier! Inschrijven kan ook via die pagina.

Nog iets?

VSF ondersteunt je ook zo:

• Een startpakket - digitaal en/of fysiek (ringmap) - dat allerlei essentiële informatie bundelt. Ben je nieuw gestart en wil je graag een ringmap? Laat het ons weten.
  • Helpdesk: heb je een vraag waarmee je worstelt? Of zoek je bepaalde info?
    • Neem contact met ons op, wij helpen graag.
    • Probeer ook zeker eens onze zoekfunctie (rechts bovenaan) uit. Deze geeft je snel een overzicht van wat er te vinden is qua online informatie en ondersteuning op basis van een trefwoord.
  • Wil je graag een (kennismakings)gesprek met VSF zodat we elkaar kunnen leren kennen en zicht krijgen op hoe we jou (en je federatie) beter kunnen ondersteunen? Vraag een federatiebezoek aan.

Om te kunnen inschrijven voor een bijscholing of om een gesprek aan te vragen, moet je ingelogd zijn op onze website als medewerker van een federatie.
Nog niet geregistreerd? Dit kan hier!

Contactpersoon: Leen - 09 243 12 90

Leen Magherman