Projectoproep Go.Digit: financiële steun voor digitale transformatie

Wil je sportfederatie inzetten op het versterken van sportclubs via digitale processen? Bekijk dan zeker even deze interessante projectoproep!

De Koning Boudewijnstichting wil met de projectoproep “Go.Digit! Digitaal tot uw dienst” de verenigingssector ondersteunen om digitaliseringsprocessen in gang te zetten. Bijvoorbeeld: het voorbereiden of onderzoeken van de digitalisering van een bepaalde proces, managementtools opzetten om de interne werking performanter te maken, digitale toepassingen realiseren om je aanbod en diensten te innoveren,...

Voor wie?

• federaties en koepelorganisaties die hun leden wensen te ondersteunen in de digitale transformatie
  • consortia van minimum 5 vzw's die gelijkaardige noden identificeren en een gezamenlijk traject willen uitwerken

Praktische info

Alle informatie (context van de oproep, selectiecriteria, aanvraagformulier) is terug te vinden op de website van de Koning Boudewijnstichting. De geselecteerde projecten ontvangen financiële steun (€10.000 - €40.000) en een specifiek coachingtraject. De deadline voor het indienen van een dossier is 4 december 2020.

Ondersteuning

Wil je graag een klankbord bij het opstellen van je dossier? Of denk je eraan om samen met andere federaties een project aan te pakken?
Neem zeker even contact op met VSF via Jérémie (jeremie@vlaamsesportfederatie.be), we ondersteunen waar mogelijk!

Grace Hellinckx