Projectoproep VR-games: maak werk van sportinnovatie!

Hoe zal jouw sport er in de toekomst uitzien? Kan technologische innovatie helpen om je sportaanbod te verbreden? En de nieuwe generaties te blijven aanspreken? Denk vandaag al aan de toekomst en maak werk van sportinnovatie!

Vernieuwen doe je niet alleen, en daarom is de projectoproep "Virtual Reality-games in het sport- en beweegbeleid" zeker interessant voor sportfederaties. Sport Vlaanderen wil gameontwikkelaars en sportorganisaties samenbrengen. Er is financiële ondersteuning voorzien voor projecten die als eindproduct een VR-game met een duidelijke sport- of beweegcomponent hebben. Als sportorganisatie ga je een samenwerking aan met een gameontwikkelaar. Eén van beide projectpartners kan de subsidieaanvraag indienen.

De deadline voor het indienen van een aanvraagdossier is 30 april 2019 om 12u. Alle documenten (reglement, aanvraagformulier en sjablonen voor bijlagen) zijn terug te vinden op de website van Sport Vlaanderen.

Info- en ontmoetingsmoment

Heb je interesse, maar wil je je project of idee nog even doorpraten? Op maandag 1 april organiseert Sport Vlaanderen een info- en ontmoetingsmoment. Je kan er kennismaken met gameontwikkelaars, en je krijgt een antwoord op jouw specifieke vragen over de projectoproep. Heb je vooraf al even een klankbord nodig? Contacteer gerust KICS!

  • Maandag 1 april, vanaf 14u
  • Sportinnovatiecampus Brugge
  • Meer info: Kris De Coorde (KICS), 02 209 45 35
Gepost door: 
Grace Hellinckx