Reserveer ook jouw plaats op de informatiemarkt

De Topsporthal in Gent wordt op zaterdag 15 december opnieuw omgevormd tot het grootste trainerscongres van Vlaanderen tijdens de Dag van de Trainer. Wil jij ook met jouw federatie aanwezig zijn voor jouw trainers? Reserveer dan nog jouw plaats op de informatiemarkt.

De Vlaamse Trainersschool organiseert op zaterdag 15 december voor de achtste keer de Dag van de Trainer in de Topsporthal (en omgeving) in Gent, met daaraan gekoppeld een informatiemarkt voor profit & non-profitorganisaties.

Programma

De Dag van de Trainer biedt in 2018 opnieuw een rijkgevuld en kwalitatief programma voor de Vlaamse trainer. Een boeiende mix van sporttakoverschrijdende en sporttakspecifieke thema's komt aan bod. Binnenkort opent de Vlaamse Trainersschool de inschrijvingen voor de deelnemers.

Informatiemarkt

Naast het bijscholingsmoment kunnen de deelnemers netwerken met collega-trainers, lunchen en organisaties ontdekken op de informatiemarkt (van 8u30 tot 9u30 en van 11u00 tot 14u45). Deze informatiemarkt vindt opnieuw plaats op de centrale atletiekpiste van de Topsporthal.

Voor alle informatie rond de informatiemarkt en de Dag van de Trainer kan je terecht op www.sport.vlaanderen/dagvandetrainer of neem gerust contact op via sara@vlaamsesportfederatie.be.

Heb je ook interesse om als sportfederatie aanwezig te zijn voor jouw trainers? Inschrijven voor de informatiemarkt kan nog tot 17 oktober 2018.

Tot dan!

Sara Pannecoucke