Sport Vlaanderen en VSF nodigen je uit: klankbordmeeting #sportersbelevenmeer

De campagne “Sporters beleven meer” loopt sinds mei 2016. Hoog tijd dus, vonden we bij Sport Vlaanderen en VSF, om een stand van zaken te geven en te luisteren hoe federaties nog meer kunnen betrokken worden bij de campagne. En hoe de campagne een meerwaarde kan zijn voor de eigen promotionele communicatie en acties van federaties.

Sport Vlaanderen en VSF nodigen je dan ook graag uit op een informatie- en klankbordmeeting.

Wat mag je van deze meeting verwachten?

• Toelichting over de campagne #sportersbelevenmeer
  • Voorstelling van de belangrijkste conclusies bij de studie uitgevoerd door IPSOS naar de bekendheid en de appreciatie van de campagne #sportersbelevenmeer
  • Interactieve bespreking
    • op welke manier kan de campagne een extra meerwaarde betekenen voor de sportfederaties?
    • op welke manier kunnen Sport Vlaanderen en federaties elkaars promotionele doelstellingen via de campagne versterken?

Wij hopen dat jij erbij kan zijn.

Dinsdag 23 oktober 2018
14u tot 17u (vanaf 13u ben je welkom voor een broodje)
Sport Vlaanderen Brussel (Arenbergstraat 5)
Maximum 2 personen per federatie

Kom jij ook?

We hopen dat zoveel mogelijk federaties aanwezig kunnen zijn.

Federaties die willen deelnemen, kunnen hun naam en federatie (voor 16 oktober) doorgeven aan sportpromotie@sport.vlaanderen.

Sophie Cools