Sport Vlaanderen lanceert projectoproep Augmented Reality games

De oproep heeft als doel gameontwikkelaars en de sportsector bij elkaar te brengen, zodat er nieuwe en innovatieve mogelijkheden gecreëerd worden die een verrijking kunnen zijn voor het sport- en beweegaanbod.

De projectoproep is geïnspireerd op het Gamefonds, maar heeft een eigen sportspecifieke doelstelling. Sport Vlaanderen wil projecten ondersteunen die als eindproduct een Augmented Reality-game (AR-game) met een duidelijke sport- of beweegcomponent hebben. Aan de hand hiervan willen ze kunnen nagaan welke mogelijkheden Augmented Reality (AR) biedt om mensen effectief aan te zetten tot meer sporten en bewegen.

De deadline voor het indienen van een projectaanvraag is 1 maart 2021 om 12u. Alle documenten (reglement, aanvraagformulier, financierings- en budgetplannen) zijn terug te vinden op de website van Sport Vlaanderen.

Digitale infosessie

Wil je meer info? Op dinsdag 12 januari van 10u tot 12u organiseert Sport Vlaanderen een digitale infosessie over deze projectoproep in Microsoft Teams, met ook ruimte voor Q&A. Heb je vooraf al even een klankbord nodig? Contacteer gerust KICS!

Meer info: Kris De Coorde (KICS), 02 209 45 35

 

Gepost door:
Grace Hellinckx