Sport Vlaanderen organiseert drie virtuele inspiratiesessies

In de komende weken kan je deelnemen aan een aantal interessante online sessies. Schrijf je in via de website van Sport Vlaanderen. Daarna ontvang je alle praktische informatie om deel te nemen.

Aanbod

  • 28 mei - 14u tot 16u: Discussiemoment OnderzoeksPlatform Sport

De onderzoekers van het consortium lichten de resultaten toe van de drie onderzoekslijnen (beleidsfocussen sportfederaties, sportparticipatie in Vlaanderen en motorische ontwikkeling bij jonge kinderen) en gaan met de sector in discussie over de (nieuwe) uitdagingen binnen deze drie thema’s. Het extra ad-hoconderzoek: "Sporten in tijden van corona" wordt toegelicht met specifieke aandacht voor de clubsporter.

  • 2 juni - 16u tot 17u: MS Teams Talk over sport en corona door Joachim De Vos (TomorrowLab)

Een informele digitale rondetafel over hoe we onze organisatie veerkrachtig kunnen maken om de nasleep van deze crisis zonder kleerscheuren door te komen.
Het doel? Een alternatieve kijk geven op de huidige crisis en een kader bieden om de evolutie structureel in kaart te brengen en aan te pakken.

  • 9 juni - 14u tot 16u30: (eerste) online netwerkevent rond innovatie in de sport

Dit online evenement is de plaatsvervanger voor de "workshop innovatie" die Sport Vlaanderen en VSF oorspronkelijk samen planden op 2 april in Gent.
Is future proof zijn en blijven ook voor jouw sportorganisatie één van de prioriteiten? Dan is dit netwerkevent zeker voor jou!
Benieuwd hoe een online netwerkevent in zijn werk gaat? Hier lees je er meer over.

Deelnemen

Inschrijven voor deze virtuele inspiratiemomenten doe je via de website van Sport Vlaanderen. Je ontvangt per evenement een uitnodiging en alle praktische informatie om online deel te kunnen nemen.

Vragen of opmerkingen?

KICS hoort ze graag.

Gepost door: 
Leen Magherman