Traject Sportclubondersteuning: Ben jij al ingeschreven?

In februari biedt VSF jullie een nieuw Traject Sportclubondersteuning aan.
Wil je met je federatie gerichter inzetten op je clubondersteuning? Of wil je als (nieuwe) mederwerker ook de kennis vergaren van je collega's die dit traject reeds volgenden? Schrijf je dan snel in.

Benieuwd naar wat dit traject je te bieden heeft? Lees dan hier verder.

Het beloven alweer vijf interessante samenkomsten te zijn waarin experte Line Declercq (Coach2Competence) je samen met VSF medewerker Tine Van Bossuyt op sleeptouw neemt.
Kennis vergaren en delen en elkaar inspireren staat centraal en dat samen met tal van andere leuke en gelijksgestemde collega's uit andere federaties.

Inschrijven kan via deze link.

Wil je weten of dit traject voor jou bedoeld is? Heb je nog vragen? Neem dan contact met Sophie via 09 243 12 90 of sophie@vlaamsesportfederatie.be (link stuurt een e-mail).
Na inschrijving ontvang je een aantal dagen vóór elke sessie nog een mail met praktische informatie.

Tine Van Bossuyt