Vervolgsessie klankbordgroep Vlaamse sportfederaties

Op 23 oktober werd door VSF en Sport Vlaanderen een informatie- en klankbordmeeting georganiseerd voor de Vlaamse sportfederaties.
Hierbij werd een stand van zaken gegeven over de campagne #sportersbelevenmeer en werd er samen met alle aanwezigen gebrainstormd over hoe de campagne een meerwaarde kan betekenen voor de sportfederaties. Via deze link kan je het verslag van deze meeting downloaden.

Op 21 januari 2019 organiseren we een vervolgsessie, waar we aan de slag zullen gaan met een aantal van de ideeën van 23/10.
Iedereen (ook wie er niet bij was in oktober) is van harte welkom om die namiddag deel te nemen aan een praktische workshop waar we van de abstracte ideeën naar concrete uitwerkingen zullen gaan.
Het resultaat van die namiddag = een eerste concrete stap in de realisatie van een aantal van deze ideeën.

Maandag 21 januari 2019
Van 12u tot ( uiterlijk) 17u
Sport Vlaanderen Brussel (Arenbergstraat 5, 1000 Brussel)

12-13u: onthaal met broodjeslunch
13u:

verwelkoming
+ toelichting over de aanpak van de workshop

door Jo Haentjens (Sport Vlaanderen)
door Karen De Waele (Umano)

13u30:start workshop
14u30:pauze
15u:vervolg workshop
16u30:afronding en next steps

Kom jij ook?
We hopen opnieuw heel wat sportfederaties te mogen verwelkomen op deze klankbordmeeting. Was je er niet bij op 23/10, geen probleem. Alle federaties zijn welkom. Gelieve je aanwezigheid te bevestigen voor 12/01/2019 op sportersbelevenmeer@sport.vlaanderen met vermelding van naam en federatie.

Kaat Vogelaers