Vierde crowdfundingscampagne G-sport Vlaanderen van start

Wil jouw organisatie mensen met een beperking stimuleren om te sporten of te bewegen? Heb je daar aangepast materiaal voor nodig? Lees dan zeker even verder over de vierde crowdfundingsactie "Supporters voor G-sporters" van G-sport Vlaanderen vzw. Voor elke euro die jullie verzamelen leggen zij anderhalve euro bij. 1 euro wordt dus 2,50 euro!

G-sporters zijn sporters met een handicap of beperking die vol overgave sporten en bewegen maar vaak met te weinig middelen,… en te weinig aandacht. Met de campagne "Supporters voor G-sporters" wil G-sport Vlaanderen vzw daar iets aan doen: ze maken een selectie van projecten die op zoek zijn naar aangepast sportmateriaal voor hun G-werking en zetten samen met hen een crowdfundingcampagne op. Geen eenzijdige subsidie dus, maar een campagne die engagement vraagt. Samen met partners en sponsors worden krachten gebundeld om te zorgen dat de financiële middelen er komen.

Is jouw organisatie (club, federatie,...) op zoek naar een tillift voor het zwembad, aangepaste fietsen of rolstoelen, fitnesstoestellen, een aangepast scorebord, yogamateriaal, een soccerbal, enz? Het zijn maar enkele voorbeelden.
Doe mee!
Dit jaar zijn er speciale voorwaarden ingevoerd omwille van de coronacrisis, zodat er nog minder drempels zijn om mee te doen. Bovendien ontvangt elke 10de, 20ste,… projectaanvrager een incentive.

Communiceer deze campagne ook zeker naar jullie sportclubs met een G-werking (in opstart).

Hieronder vind je een filmpje van een geselecteerd project van vorig jaar.

Gepost door: 
Leen Magherman