Voel jij ook al...?

... de beleidsplanningskriebels? Heb je er zin in, in nadenken waar jouw federatie voor gaat vanaf 2021?
Of voelt het (voorlopig) toch eerder aan als jeuk?

VSF ondersteuning

Hoe het ook zij, VSF zorgt voor een preventieve krabbel. Want 1 september 2020 zal er snel zijn. Wij zijn alvast in gang geschoten met het uittekenen van onze ondersteuning. Meer daarover volgt snel!

Wil je al een voorsprong opbouwen?

Iets voor mij?

Hangt ervan af. Herken je je in één van onderstaande situaties?

• Jaarlijks vloek ik even eind augustus, dat beleidsplan lijkt zich steeds beter te verstoppen tussen onze echte documenten.
  • Het grootste voordeel van het beleidsplan is dat ik met "voorwaardelijke opmaak" en kleurtjes heb leren werken in excel.
  • Doelstellingen die we niet halen, schrappen we. Zo blijft het beleidsplan een up-to-date en dynamisch instrument.
  • Ik gebruik het beleidsplan dagelijks, ik ken alle analytische codes van alle acties uit mijn hoofd. Staan er ook doelstellingen in een beleidsplan?
  • Ik heb teveel werk om met beleid bezig te zijn.
  • ...

Alle gekheid op een stokje: het effectief én efficiënt werken met een beleidsplan - zodat je de "verbetercirkel" inherent aanwezig (plan>doe>check>actie) optimaal doorloopt - is een uitdaging. We hebben al een lange weg afgelegd, maar we zijn ervan overtuigd dat we ook nog veel kunnen leren. Niet in het minst van elkaar.

Hoe pakken jullie het aan? Het dagelijks beleid voeren? Wij willen het weten! En je collega-federaties ook.
Op deze pagina vind je alle informatie over het overlegmoment en kan je ook inschrijven (deelname is gratis).

Tot dan?

Leen Magherman