Net van start gegaan als federatiemedewerker?

VSF zet in op de ondersteuning van starters. Bekijk ons volledige aanbod voor nieuwe medewerkers binnen de federatiesector!

Een overzicht:

• VSF-startpakket: je ontvangt (in principe proactief) een fysiek startpakket dat allerlei essentiële informatie bundelt. Let op! We hebben niet altijd een totaalbeeld van wie er waar nieuw aan de slag is. Laat het ons dus zeker weten als jij nieuw startte en nog geen startpakket ontving.
  • Bijscholing: vanaf 1 juni 2017 (save the date!) blazen we de "basismodule" nieuw leven in, een bijscholingsaanbod specifiek gericht op de nieuw gestarte medewerker. We zijn nog volop bezig met de praktische organisatie, maar bij deze al een tip van de sluier.
    • ​Combinatie van 3 bijscholingsdagen per jaar (februari, juni, oktober).
    • Je kan op elk moment inschrijven, je stapt in vanaf de eerstvolgende bijscholingsdag.
    • Je schrijft in voor de basismodule in zijn geheel voor een voordelig tarief​.
    • Binnenkort volgt meer informatie.
  • Wil je graag een bilateraal gesprek met VSF zodat we elkaar kunnen leren kennen en zicht krijgen op hoe we jou (en je federatie) beter kunnen ondersteunen? Laat het ons weten.
  • Helpdesk: heb je een vraag waarmee je worstelt? Neem contact met ons op. Via e-mail of telefonisch 09 243 12 90.

Contactpersoon: Leen - 09 243 12 90

Leen Magherman