Voordelig aanbod maaltijd- en ecocheques

VSF sloot een voordelig raamakkoord af voor de bestelling van maaltijd- en ecocheques. Lees hier waarom deze overeenkomst voor jouw federatie interessant kan zijn.

Eind vorig jaar communiceerden we al eens over het voordelige aanbod voor maaltijd- en ecocheques. Omdat hier nog heel wat vragen over zijn, willen we graag wat meer duiding geven. De Vlaamse Sportfederatie sloot een raamovereenkomst af met Monizze waarop al onze leden kunnen intekenen. Zowel ecocheques als maaltijdcheques kunnen aan een vaste kost per medewerker besteld worden (€ 0,35). Heb je nog geen Monizze-kaart? Dan betaal je hiervoor een eenmalige kost per kaart van € 2,00.

Het loont zeker de moeite om eens te bekijken wat het voordeel voor jouw federatie is, dat bewijzen onderstaande échte voorbeelden. We contacteerden enkele federaties en berekenden hun voordeel.

Wat is het voordeel voor mijn federatie?

Een kleine sportfederatie met 4 medewerkers betaalt vandaag € 334,08 per jaar aan dienstprestaties en begunstigdenbeheer bij Sodexo. Via het raamakkoord kan deze federatie tot € 317,28 per jaar besparen.

Een middelgrote sportfederatie met 12 medewerkers betaalt vandaag € 1.076,83 per jaar aan dienstprestaties en begunstigdenbeheer bij Sodexo. Via het raamakkoord kan deze federatie tot € 1.026,43 per jaar besparen.

Een middelgrote sportfederatie met 14 medewerkers betaalt vandaag € 2.150,40 per jaar aan dienstprestaties en begunstigdenbeheer bij Edenred. Via het raamakkoord kan deze federatie tot € 2.091,60 per jaar besparen.

Een grote sportfederatie met 24 medewerkers betaalt vandaag € 437,66 per jaar voor dienstverlening bij Monizze. Hoewel zij reeds een scherpe prijs hebben, kan deze federatie tot € 338,83 per jaar besparen via het raamakkoord.

Heeft jouw federatie interesse in het aanbod, zit je nog met vragen of wil je het voordeel voor jouw federatie berekenen? Neem dan contact op met jeremie@vlaamsesportfederatie.be of vul het formulier op onze website in.

Jérémie Deroo