VSF start shared services voor sportfederaties op

VSF maakt in 2019, 2020 en 2021 werk van projecten waarbij door middel van shared services de backoffice-diensten van sportfederaties efficiënter, kwalitatiever of goedkoper werken, waardoor federatiemedewerkers meer tijd hebben voor inhoudelijke en/of sportieve aspecten van de federatiewerking.

VSF ontvangt hiervoor een extra subsidie vanuit Sport Vlaanderen én besteedt een significant deel van de eigen middelen aan dit project. Het project richt zich specifiek op de behoeften van de kleine sportfederaties, maar ook andere federaties kunnen er gebruik van maken. Als eerstvolgende stap werft de VSF een projectcoördinator aan. Nadien informeren en contacteren we de federaties verder over de diverse mogelijkheden die het project te bieden heeft.

Ben je benieuwd, en wil je al iets meer weten? Lees in 5 minuten alle basisinformatie (plan van aanpak, thema's, ...) over dit project in onze FAQ.
Heb je vragen? Contacteer Leen Magherman op 09 243 12 90 of leen@vlaamsesportfederatie.be

Sophie Cools