VSF zet mee de schouders onder Binnenkoppers

Voor sportorganisaties, en bij uitbreiding voor iedere social-profitorganisatie, is het de kunst om creatief en flexibel te zijn en zichzelf op alle mogelijke manieren te heruitvinden. Maar hoe doe je dat?

Laat je inspireren tijdens Binnenkoppers op 9 maart 2021: een trefmoment voor medewerkers uit social-profit die hun organisatie beter willen laten draaien. De thema's communicatie, innovatie en efficiëntie staan centraal. Vanaf half oktober is het programma compleet en starten ook de inschrijvingen.

Samen over het muurtje kijken

VSF zet mee de schouders onder dit initiatief. De focus ligt op elkaar inspireren en leren van andere organisaties, en daar hechten ook wij als sportsector veel belang aan. Denk concreet  aan: inspirerende talks, een ruim aantal organisaties (ook sport!) die een case of getuigenis brengen, speeddates met experts,...

Binnenkoppers is een initiatief van Kortom vzw, I Like Media en Digiraf, in samenwerking met Cultuurconnect, Vlaamse Sportfederatie, Zorgcommunicatie.be, De Ambrassade, Riebedebie en met de steun van Stad Gent, Cultuur Gent, Kunstencentrum Vooruit en De Bemanning.

Gepost door: 
Grace Hellinckx