VSF zoekt een vertegenwoordiger in de AV van Sportwerk Vlaanderen

Sportwerk Vlaanderen, voorheen “Vlabus”, is de gesubsidieerde organisatie voor de coördinatie en de tewerkstelling van een pool van sportbegeleiders en sportondersteuners. Sportwerk fungeert als kenniscentrum en connector, met de ambitie om de professionele tewerkstelling in de sportsector in Vlaanderen en Brussel te ondersteunen en bevorderen.

De VSF is op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger van de Vlaamse sportfederaties en -clubs in de AV van Sportwerk Vlaanderen. Eén van de huidige vertegenwoordigers stopt immers als directeur bij zijn sportfederatie. Wie zoeken we? Iemand die actief is binnen een Vlaamse sportfederatie, kennis en ervaring heeft op vlak van professionalisering van sportclubs en bereid is namens de VSF de federaties te vertegenwoordigen in de AV van Sportwerk. Per jaar komt de AV 1 à 2 keer samen, meestal overdag in Gent.

Het Huishoudelijk Reglement van Sportwerk Vlaanderen bepaalt dat de kandidaturen vanwege de erkende Vlaamse sportfederaties en de bij hen aangesloten sportclubs, aanvaard kunnen worden op voordracht van de VSF als koepelorganisatie. Personen die interesse hebben, kunnen dit ten laatste donderdag 11 oktober, 16u laten weten via sophie@vlaamsesportfederatie.be. Vrijdag 12 oktober kiest de VSF een vertegenwoordiger, zodat deze op 26 oktober aan de AV van Sportwerk Vlaanderen kan voorgelegd worden.

Sophie Cools