Waarom is het verenigingswerk zo belangrijk voor sport?

Het dossier verenigingswerk blijft hoog op onze agenda staan. Zoals we al communiceerden, pleit VSF samen met AISF voor het behoud van de huidige regeling voor de non-profit sport. Waarom er zo snel mogelijk een oplossing moet komen voor de sportsector? Dat vertellen we, behalve aan de politieke verantwoordelijken, ook aan het ruimere publiek!

 

Filmpjes

Het statuut verenigingswerk is noodzakelijk om het eindeloze engagement van trainers, coaches, scheidsrechters en juryleden in sportclubs te vergoeden. VSF lanceert een aantal filmpjes om te benadrukken dat sportclubs wachten op een oplossing voor het onbelast bijverdienen. Het eerste filmpje lanceerden we afgelopen week. We gingen ook langs bij basketbalclub Asse-Ternat en triatlonclub No Limit Team. Verspreid ze zeker mee en versterk onze boodschap!
 

Facebookkader

Ook de actie op Facebook, waarbij je je profielfoto kan aanpassen om aandacht te vragen voor het verenigingswerk, loopt nog steeds. Via jullie vele likes en shares, bereikte het bericht al ruim 56.000 personen. Bedankt!