Sophie Cools

Wil jij op de innovatiemarkt staan op het Sportinnovatiecongres?

Wil jij met jouw federatie een stand op het Sportinnovatiecongres van Sport Vlaanderen (17 oktober 2017)? Dit is je kans!

Het centrale thema van het Sportinnovatiecongres 2017 is #sportersbelevenmeer (programma komt binnenkort online). De focus ligt op inspireren, netwerken en beleven.

Sport Vlaanderen geeft federaties de kans aanwezig te zijn op de innovatiemarkt. Wil je als federatie een bepaald aspect van je aanbod of werking promoten bij de deelnemers? Dit is je kans!

Info en criteria innovatiemarkt

Op de innovatiemarkt staan innovatieve bedrijven, ondernemers, partners, start-ups en dus ook federaties.
Federatie die met een stand deelnemen aan de innovatiemarkt betalen geen "standgeld", maar betalen wel inschrijvingsgeld zoals de congresdeelnemers (75 euro).

Heb je als federatie interesse? Hou dan rekening met volgende zaken:

• De stand moet een link hebben met het algemene congresthema #sportersbelevenmeer
  • Bij voorkeur wordt op de stand gedemonstreerd, bijvoorbeeld: de congresdeelnemers kunnen zelf iets uitproberen.
  • Hou er rekening mee dat de stand bemand moet zijn van 12u30 tot 16u. Wil je het namiddaggedeelte van het congres volgen, zorg dan dat er een (eveneens betalende) collega mee komt om de stand te bemannen.

Interesse? Stuur een mailtje naar info@vlaamsesportfederatie.be tegen ten laatste 10 augustus. Geef daarbij een omschrijving van wat je op de stand wil voorstellen en op welke manier je hier een belevenis, demo,... aan koppelt.

Afhankelijk van het aantal geïnteresseerde federaties (en de ruimte die de federaties voor hun stand vragen), zal samen met Sport Vlaanderen bekeken worden hoeveel en welke federaties effectief een plaats kunnen krijgen op de innovatiemarkt.

Programma

Het programma loopt van 9u tot 19u en is een mix van keynotes, inspiratiesessies, workshops, een innovatiemarkt, demonstraties, een panelgesprek en een B2B-event.

• 9u: ontvangst en registratie + innovatiemarkt
  • 10u: start congres, plenair met 2 keynotes
  • 11u15: inspiratieronde 1 (30 inspiratietafels voor max. 20p)
  • 12u: inspiratieronde 2  (30 inspiratietafels voor max. 20p)