Waarschuwingsbericht

20 sep 2018

VSF Inspiratiedag 2018

Op donderdag 20 september heten we je opnieuw van harte welkom op onze jaarlijkse VSF Inspiratiedag. In de hippe Gaston Rooftop Bar in Gent nodigen we jullie uit voor twee inspirerende sessies, een lekkere lunch en een afsluitende drink op het zonnigste dakterras van Gent. Ontmoet er of praat bij met andere federatiemedewerkers in een ontspannen en informele sfeer.
Laat je inspireren en kom er mee culinair genieten. We bieden je bovendien spectaculair zicht op de skyline van Gent. Een echte aanrader!

Je kan inschrijven per dagdeel of voor de volledige dag.

De VSF Inspiratiedag wordt aangeboden door onze gouden partner Arena.

Programma

 • 10u00-10u30: ontvangst met koffie, thee,... 
   
 • 10u30-12u30: inspiratiesessie door Herman Konings - generatiemanagement & generatieverschillen
  Als trendanalist en consumentenpsycholoog geeft Herman ons nieuwe inzichten over generatiemanagement en interessante generationele kenmerken, die op verschillende vlakken zeer herkenbaar én inzetbaar zullen zijn. Hij werpt zijn licht op generatieverschillen bij (potentiële) sporters en bij medewerkers, vrijwilligers en bestuurders. Herman doet vaststellingen, maar kijkt ook in de toekomst. Kijk je met ons mee? Niet te missen voor wie binnen de federatie in contact komt met verschillende generaties (zowat iedereen dus?)!
   
 • 12u30-14u00: lunch en ontmoetingsmoment 
   
 • 14u00-15u30: inspiratiesessie door Joris Piot - vrijwilligersverenigingen
  Welke ondersteuning willen verenigingen van de professionals bij hun koepel? Hoe gaan we om met de vergrijzing in de bestuurskamers van sportclubs? Hoe herken je een club die erin slaagt traditie en innovatie te combineren?
  Op deze en andere vragen krijg je een antwoord van Joris Piot. Joris is onderzoeker & praktijklector, gespecialiseerd in het ondersteunen van vrijwilligersverenigingen. Hij ontwikkelde het TRS-levensfasemodel (Taak – Relatie – Structuur) voor vrijwilligersgroepen. Aan de hand van dit model formuleert hij antwoorden op de vragen die vrijwilligers, vrijwilligersondersteuners en verenigingen zich stellen. Hij doet dit als praktijkmens: concreet en helder, kort en bondig, speels en flexibel. En hij doet het bovenal met liefde voor die mensen die vrijwillig het beste van zichzelf geven.

   
 • 15u30-16u30: afsluitende drink

Praktisch

DATUMLOCATIEGEBOUWTIJDDEELNAMEPRIJSDEADLINE
20/09/2018GentGaston Rooftop Bar10u00 - 16u30

gratis voor leden VSF
(vanaf derde persoon per federatie €40)

€ 80 voor niet-leden

13/09/2018

Na inschrijving ontvang je een aantal dagen vóór de VSF Inspiratiedag een e-mail met meer informatie.

Annulering

Voor VSF-leden:
Gratis annuleren kan tot en met 13 september. Bij een no show of laattijdige annulering wordt een forfaitaire kost van €40 (excl. btw) per persoon aangerekend. 

Voor betalende deelnemers:

Bij annulering voor 13 september, wordt de deelnameprijs volledig terugbetaald.
Bij annulering vanaf 13 september, wordt de deelnameprijs volledig gefactureerd.

Ben je ingeschreven, maar kan je toch niet komen? Laat het graag zo snel mogelijk weten aan Sara (09 243 12 90).

Inschrijven

Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden van VSF (excl. annuleringsvoorwaarden, zie hierboven).