Waarschuwingsbericht

Log in of registreer om dit formulier in te vullen.
23 okt 2019

Infosessie kennisplatform (& E-loket) Sport Vlaanderen

Inhoud

In twee uur krijg je zicht op de mogelijkheden van het kennisplatform met de ontwikkelde dashboards en de extra tools die in het e-loket van Sport Vlaanderen worden ontsloten. We gaan dieper in op het belang van bepaalde data, bijvoorbeeld in functie van het beleid(splan) van jouw sportfederatie. De extra verdiepende ondersteuningsmogelijkheden worden toegelicht. Deze plenaire infosessie is niet interactief, maar uiteraard is er ruimte voor vragen.

Begeleiding

Deze infosessie wordt gegeven door Hans Ponnet, afdelingshoofd sportkaderopleiding van Sport Vlaanderen en vanuit die functie ook sterk bezig met de digitalisering, data, de sportdatabank, het kennisplatform.

DATUMLocatieZAALTIJDDEELNAMEPRIJS
23/10/2019

Koninklijke Bibliotheek van België
Keizerslaan 4

Vlakbij station Brussel-Centraal

Royal Sky Room 116u30-18u30Gratis en enkel toegankelijk voor medewerkers van federaties en Sport Vlaanderen

Na inschrijving ontvang je een aantal dagen vóór het infomoment een e-mail met meer informatie.

Ter info:

Annulering

Dit infomoment is gratis
Ben je ingeschreven, maar kan je toch niet komen? Laat het graag zo snel mogelijk weten aan
Leen (09 243 12 90).

Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden van VSF.
Om te kunnen inschrijven moet je geregistreerd en ingelogd zijn als medewerker van een erkende federatie.