Waarschuwingsbericht

• 20210223_VSF_VervolgsessieSCO: Dit evenement is momenteel vol.
  • Log in of registreer om dit formulier in te vullen.
23 feb 2021

Vervolgsessie Sportclubondersteuning: "The sequel"

"Sportclubondersteuning 2.0: concreet"
Dat we clubs vandaag op een andere manier moeten ondersteunen dan een aantal jaar geleden is niets nieuws voor jullie. Op ons vorig moment samen hoorde we van Koen Vermeulen wat het idee achter Clubgrade is en hoe je clubs kan begeleiden en ondersteunen in een 2.0 setting. Maar hoe doe je dat nu concreet?

Gezien jullie enthousiasme na de vorige sessie willen we hier samen met Koen nog even dieper op ingaan.

Welke skills en gesprekstechnische vaardigheden zijn daarvoor nodig? Wat als dit niet van een leien dakje loopt? Welke dingen kunnen een gesprek versterken en welke zaken kunnen het vertrouwen van je clubs schaden?
Op deze dag gaan we dieper in op deze vaardigheden. Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden gaan we aan de slag met een 2.0 setting en alle voordelen, maar ook alle valkuilen, die daarbij komen kijken.
Deze dag is een deel van de opleiding die gegeven wordt aan de mensen die momenteel vraagverkenner zijn binnen Clubgrade. Wanneer binnen Clubgrade nood is aan nieuwe mensen om als vraagverkenner aan de slag te gaan, zullen de deelnemers van deze dag als eerste gecontacteerd worden. Indien gewenst kunnen jullie dan na één dag extra opleiding aan de slag binnen Clubgrade. Dit is echter geen verplichting, vooral een bijkomend voordeel.

We blijven met VSF streven naar een steeds groeiende competentieontwikkeling van sportclubondersteuners binnen de sportfederaties en blijven hen motiveren en inspireren.
Vanuit dat opzicht organiseren we jaarlijks een Vervolgsessie Sportclubondersteuning.
Hierbij spreken we een exclusieve doelgroep van sportclubondersteuners aan die reeds over enige expertise beschikken.

Begeleiding

Koen Vermeulen van Vrijwilligerswerk Werkt brengt in het VSF Clubgrade team expertise binnen in het begeleiden van strategische veranderingsprocessen rond structuur en cultuur in organisaties.
Hij was vanaf het begin betrokken bij Clubgrade en neemt nu de voortrekkersrol op in het begeleiden en ondersteunen van "Vraagverkenners", federatiemedewerkers die aan clubbezoeken doen.
Koen deelt met zijn vurige gedrevenheid graag enkele tips en tricks omtrent clubbezoeken.

DATUMLocatieZAALTIJDDEELNAMEPRIJS
23/02/2021

Restaurant en vergaderzaal King George
Een wegbeschrijving vind je hier.

King George Cafe
Driekoningenstraat 48,
9100 Sint-Niklaas
10u - 16u
(onthaal vanaf 9u45)
€100 voor leden VSF

's Middags wordt een warme lunch aangeboden.
Na inschrijving ontvang je een aantal dagen vóór de bijscholing een e-mail met meer informatie.

Corona veiligheidsmaatregelen

Weet je graag meer over hoe wij op een veilige manier fysieke organisaties aanpakken? Ons coronabeleid lees je hier.

Annulering

Bij annulering meer dan 1 maand vóór de bijscholing plaatsvindt, wordt de deelnameprijs volledig terugbetaald.
Bij annulering minder dan 1 maand maar meer dan 10 dagen vóór de bijscholing plaatsvindt, wordt 50% van de deelnameprijs gefactureerd.
Bij annulering minder dan 10 dagen vóór de bijscholing plaatsvindt, wordt de deelnameprijs volledig gefactureerd.

Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden van VSF.