Statusbericht

Deze bijscholing heeft nog 16 plaatsen.

Waarschuwingsbericht

Log in of registreer om dit formulier in te vullen.
21 nov 2020

Balanslezen en financiële gezondheid van de federatie

Inhoud

Bestuurders van een federatie hebben best wat financieel inzicht in de cijfers van de vzw. Het is immers hun taak om de financiële gezondheid van de federatie te bewaken. Meer zelfs, ze zijn er verantwoordelijk voor.
Ook rekeningnazichters of leden van een auditcomité of financieel comité, specifiek aangesteld om namens de Algemene Vergadering een financieel oogje in het zeil te houden, hebben best wat kaas gegeten van financieel management.

Ben jij een bestuurder of rekeningnazichter van een Vlaamse sportfederatie en wil je graag wat meer inzicht krijgen in de balans en resultatenrekening van de federatie? Wil je te weten komen op welke manieren je kan inschatten of de federatie financieel gezond is? Of wil je gewoon nog eens een opfrissing van de belangrijkste zaken?
Schrijf je dan zeker in!

Begeleiding

Sylvia Thienpont is Accountant-Belastingconsulent bij “SBB accountants & adviseurs” en neemt jullie mee in de wereld van resultatenrekening en balans. Ze fungeert voor verschillende sportfederaties als adviseur. Bovendien heeft ze vroeger nog bij de VSF gewerkt als administratief coördinator. Ze heeft dus veel ervaring met het sportfederatielandschap en heeft inzicht in vb. de verwachtingen van Sport Vlaanderen op administratief, financieel en boekhoudkundig vlak.

DATUMLocatieZAALTIJDDEELNAMEPRIJS
zaterdag
21/11/2020

De Schorre - Congrescentrum De Pitte
Kapelstraat 83
2850 Boom

Zaal Boom9u- 13u€ 90 voor leden VSF
€ 150 voor niet-leden

Aansluitend wordt een broodje aangeboden.
Na inschrijving ontvang je een aantal dagen vóór de bijscholing de factuur en een e-mail met meer informatie.
Breng je meest recente jaarrekening (= balans + resultatenrekening + toelichting).mee naar de bijscholing!

Corona veiligheidsmaatregelen

Weet je graag meer over hoe wij op een veilige manier fysieke organisaties aanpakken? Ons coronabeleid lees je hier.

Annulering

Bij annulering meer dan 1 maand vóór de bijscholing plaatsvindt, wordt de deelnameprijs volledig terugbetaald.
Bij annulering minder dan 1 maand maar meer dan 10 dagen vóór de bijscholing plaatsvindt, wordt 50% van de deelnameprijs gefactureerd.
Bij annulering minder dan 10 dagen vóór de bijscholing plaatsvindt, wordt de deelnameprijs volledig gefactureerd.

Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden van VSF.