Waarschuwingsbericht

• 20201112_VSF_Hoe krijg ik een inzicht in de resultaten? Een introductie tot Google Analytics.: Dit evenement is momenteel vol.
  • Log in of registreer om dit formulier in te vullen.
12 nov 2020

Hoe krijg ik een inzicht in de resultaten? Een introductie tot Google Analytics

Traject digitale strategie en communicatie

Dit is de derde workshop binnen het traject digitale strategie en communicatie. Dit traject is vormgegeven op basis van de input op onze vragenlijst. Zie ook:

Deze drie sessies zijn zo opgesteld dat ze logisch op elkaar volgen. Deelname aan alle sessies kan dus zeker een meerwaarde zijn, maar is niet verplicht.

Inhoud

Tijdens deze opleiding kom je te weten hoe je het gedrag van bezoekers correct kan meten en interpreteren. Je krijgt een inzicht in het verkeer naar de website en je leert marketingacties en campagnes evalueren op basis van concrete cijfers.

Wat komt er tijdens deze sessie zeker aan bod?

• Hoe worden gegevens verzameld?
  • Welke structuur gebruikt Google Analytics?
  • Op welke cijfers moet ik focussen?
  • Hoe zet ik Google Analytics naar mijn hand? (properties, filters, doelen en events)
  • Hoe stel ik een meetplan op op basis van mijn doelstellingen en online strategie?

... en nog veel meer best practices en tips, specifiek toegepast op de doelstelling van een sportfederatie.

Begeleiding

Dit traject wordt begeleid door Statik, een web agency uit Leuven. Zij werkten in het verleden al samen met onder andere Gezinssport Vlaanderen.

DATUMLocatieZAALTIJDDEELNAMEPRIJS
12/11/2020

Rugby Vlaanderen
Ransbeekstraat 227
1020 Brussel

Vergaderzaal op 1ste verdiep9u - 13u€ 30 (excl. btw) - exclusief toegankelijk voor leden VSF
23/11/2020DigitaalMS Teams10u - 12uOptioneel terugkommoment met vragen na de sessie

Na inschrijving ontvang je een aantal dagen vóór de bijscholing een e-mail met meer informatie.

Corona veiligheidsmaatregelen

Weet je graag meer over hoe wij op een veilige manier fysieke organisaties aanpakken? Ons coronabeleid lees je hier.

Annulering

Bij annulering meer dan 10 dagen vóór de bijscholing plaatsvindt, wordt de deelnameprijs volledig terugbetaald.
Bij annulering minder dan 10 dagen vóór de bijscholing plaatsvindt, wordt de deelnameprijs volledig gefactureerd.

Ben je ingeschreven, maar kan je toch niet komen? Laat het zo snel mogelijk weten aan Jérémie (09 243 12 90).

Inschrijven

Om de kwaliteit van de begeleiding te bewaren zijn het aantal inschrijvingen beperkt. We geven voorrang aan de sportfederaties die input gaven op onze vragenlijst "Begeleidingstraject digitale strategie en communicatie" die aan de basis lag van deze reeks. Zijn de inschrijvingen volzet, maar ben je toch geïnteresseerd? Laat het ons zeker weten. We houden je dan op de hoogte bij eventuele annuleringen of voldoende interesse voor een tweede reeks.

Om te kunnen inschrijven, moet je geregistreerd en ingelogd zijn als medewerker van een erkende federatie.

Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden van VSF.