331 Exceltool rapportering / luik II

Alle gesubsidieerde federaties werken sinds 2016 verplicht met een analytische boekhouding, met codering op het niveau van de acties van het beleidsplan.

Heb je als federatie het gevoel dat je de informatie van deze analytische codering niet goed kan opvolgen? Worstel je jaarlijks met het overbrengen van de gegevens in het boekhoudpakket in luik II van het beleidsplan?

Deze exceltool legt de link tussen (een export van) de gegevens uit je boekhoudpakket en je luik II in excel.
Bekijk zeker goed de uitleg op het eerste tabblad. Je vindt daar ook een link naar een opname met meer uitleg over hoe je de excel kan gebruiken.

Er is een blanco versie en een versie met voorbeeldcijfers beschikbaar.

Deze tool is enkel te downloaden door personen die geregistreerd en ingelogd zijn als medewerker van een federatie, lid van VSF.