Presenteer met impact

Sportfederaties
Scoutshuis, Wilrijkstraat 45, 2140 Antwerpen
Wat leer je uit deze opleiding?

Je vertaalt je project of je thema naar een heldere en overtuigende presentatie, waarmee je scoort op het podium. Je leert hoe je boodschap blijft hangen en resultaat oplevert. We gaan samen aan de slag met eigen voorbeelden en passen de technieken meteen toe.

Voor wie?

De bijscholing is op maat van medewerkers van sportfederaties.

presentatie geven

Corona veiligheidsmaatregelen

Weet je graag meer over hoe wij op een veilige manier fysieke organisaties aanpakken? Je leest meer over ons coronabeleid op deze pagina.

Annulering

• Bij annulering meer dan 1 maand vóór de bijscholing plaatsvindt, betalen we de deelnameprijs volledig terug.
  • Bij annulering minder dan 1 maand maar meer dan 10 dagen vóór de bijscholing plaatsvindt, factureren we 50% van de deelnameprijs.
  • Bij annulering minder dan 10 dagen vóór de bijscholing plaatsvindt, factureren we de deelnameprijs volledig.
Waar & Wanneer
Datum Locatie Adres Tijd