Hedendaags leiding geven

Sportfederaties
De Nekker, Nekkerspoel-Borcht 19, 2800 Mechelen
Wat leer je uit deze opleiding?

Als leidinggevende bepaal je niet alleen de structuur van een organisatie, maar ook de cultuur. Een gepaste leiderschapsstijl zorgt voor gemotiveerde mensen, goede samenwerking en een tevreden organisatie. Tijdens deze driedaagse kom je alles te weten over hedendaags leiding geven.

Voor wie?
  • Voor managers van beroepskrachten die bewust werk willen maken van positief, krachtig en verbindend leiderschap binnen hun federatie, organisatie, club of vereniging.
  • Voor wie zich verder wil ontwikkelen in leiding geven naar individuen en groepen.
  • Zowel voor starters als voor meer ervaren leidinggevenden.
Koen Vermeulen

Begeleiding

Het traject wordt begeleid door Koen Vermeulen. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van zowel vrijwilligers als professionele medewerkers.

In 2011 startte Koen zijn vennootschap Vrijwilligerswerkwerkt op. Hij geeft lezingen en begeleidt processen binnen organisaties, niet alleen in vrijwilligersthema’s maar ook in organisatieontwikkeling en leiderschap.

Corona veiligheidsmaatregelen

Weet je graag meer over hoe wij op een veilige manier fysieke organisaties aanpakken? Je leest meer over ons coronabeleid op deze pagina.

Annulering

• Bij annulering meer dan 1 maand vóór de bijscholing plaatsvindt, betalen we de deelnameprijs volledig terug.
  • Bij annulering minder dan 1 maand maar meer dan 10 dagen vóór de bijscholing plaatsvindt, factureren we 50% van de deelnameprijs.
  • Bij annulering minder dan 10 dagen vóór de bijscholing plaatsvindt, factureren we de deelnameprijs volledig.
Waar & Wanneer
Sessie Datum Locatie Adres Tijd