"Supporters voor G-Sporters": doe jij dit jaar ook mee?

 

De vorige campagne van "Supporters voor G-sporters" was een groot succes. Met maar liefst 400.000 ingezamelde euro's werd de kas van G-sport minnend Vlaanderen gespijsd. En ook jouw sportorganisatie kan volgend jaar meegenieten.

Hoe? Dat lees je in onderstaand bericht.
Communiceren jullie dit mee naar jullie sportclubs?

G-sporters zijn sporters met een beperking die vol overgave sporten en bewegen maar vaak met te weinig middelen… en te weinig aandacht. Met de campagne "Supporters voor G-sporters" wil G-sport Vlaanderen vzw daar iets aan doen. Ben je op zoek naar bijvoorbeeld aangepaste fietsen, sportrolstoelen, een bewegingstoestel, aangepast vervoer of innovatieve manieren om het bewegen van G-sporters te bevorderen? De crowdfunding maakt het mogelijk. Ook dit jaar kunnen sportclubs, scholen, zorgcentra en voorzieningen weer hun project indienen voor aangepast sportmateriaal of een mobiliteitsproject.
 
Het opzet is simpel!
Tot en met 31 mei 2021 kan jouw organisatie een projectaanvraag indienen. Als je aanvraag goedgekeurd wordt door de jury, neemt G-sport Vlaanderen jouw project mee in de crowdfunding. Een campagne waarmee zij helpen om financiële middelen én aandacht te krijgen voor jouw G-werking. Zij koppelen jullie enthousiasme aan hun expertise. Zo zorgen ze voor een grote community en zamelen ze de middelen in die jouw werking nodig heeft.
 
De crowdfunding is opgebouwd volgens het principe van een euro voor een euro. Omwille van corona komt er zelfs er een schepje bovenop en geldt dit jaar zelfs anderhalve euro voor een euro.

Wat houdt dat in? Dat voor elke euro die jouw organisatie zelf inzamelt, G-sport Vlaanderen €1,50 bijlegt! Dit kunnen zij doen dankzij onze trouwe sponsors. Daarmee leggen ze de focus op verbinden en sensibiliseren.

  • Meer informatie en je project indienen: https://www.gsportvlaanderen.be/crowdfunding
  • Deadline voor het indienen van je project: 31 mei 2021
  • Interesse, maar nog vragen? Volg een van de online vragenuurtjes. De data vind je op hun website.
  • Inspiratie opdoen? Bekijk projecten uit voorgaande edities.
  • Volg hen op sociale media en blijf op de hoogte van updates, uitnodigingen, enz.

Ga er voor! En maak je dromen waar!

Succes!

Gepost door:
Tine Van Bossuyt