Save the date: VSF Meetup op 28 oktober

De volgende VSF Meetup voor voorzitters en directeurs van sportfederaties vindt plaats op donderdag 28 oktober 2021.

Wie er bij was op de eerste VSF Meetups in 2019, weet het al: de VSF Meetup brengt directeurs en voorzitters van de sportfederaties samen om te spreken over belangrijke strategische dossiers voor de sportfederaties.

Concept

De Vlaamse Sportfederatie zet volop in op het informeren van de leden over haar werking en vertegenwoordigingsmandaten, en wil die goed afstemmen op haar leden. We gaan dan ook tijdens de VSF Meetup samen in interactie rond de vertegenwoordigingsdossiers van VSF, met ruimte voor onderlinge netwerking.

Save the date

Voorzitters en directeurs van sportfederaties: reserveer alvast donderdag 28 oktober 2021 om 19u in jullie agenda's. Meer informatie en een persoonlijke uitnodiging volgt nog.

Pieter Hoof