16/10/2021

Balanslezen en financiële gezondheid van de federatie (digitaal)

"Is mijn federatie financieel gezond?"

Een hamvraag voor bestuurders. Zij hebben immers de formele taak om te waken over de broodnodige financiële stabiliteit van de federatie. Meer zelfs, ze zijn er verantwoordelijk voor. Ze hebben dus best wat kaas gegeten van financieel management.

Honger gekregen?
Schrijf je in voor deze 4 uur durende digitale opleiding en je krijgt:

• helder inzicht in de balans en resultatenrekening.
  • handvaten om de financiële gezondheid van de federatie te evalueren.
  • een opfrissing van of inleiding tot financieel management.
  • voldoende pauzes om jezelf te voorzien van koffie en lekkers 😉

Deze bijscholing is ook - en met name - interessant voor rekeningnazichters en leden van het financieel comité.

Begeleiding

Sylvia Thienpont, gecertificeerd fiscaal account ITAA bij “SBB accountants & adviseurs”, neemt jullie mee in de wereld van resultatenrekening en balans.

Sylvia is geen onbekende in de sportwereld. Ze adviseert al jaren verschillende sportfederaties en werkte vroeger bij de Vlaamse Sportfederatie als administratief coördinator. De ideale persoon om al jouw vragen op af te vuren.

DATUM Locatie TIJD DEELNAMEPRIJS
zaterdag
16/10/2021

Digitaal via Teams

9u- 13u

€ 65 voor leden VSF
€ 120 voor niet-leden

Na inschrijving ontvang je een aantal dagen vóór de bijscholing de factuur en een e-mail met meer informatie, incl. de deelnamelink.
Zoek vooraf je meest recente jaarrekening (= balans + resultatenrekening + toelichting) op en neem hem erbij tijdens de bijscholing!

Annulering

Bij annulering meer dan 1 maand vóór de bijscholing plaatsvindt, wordt de deelnameprijs volledig terugbetaald.
Bij annulering minder dan 1 maand maar meer dan 10 dagen vóór de bijscholing plaatsvindt, wordt 50% van de deelnameprijs gefactureerd.
Bij annulering minder dan 10 dagen vóór de bijscholing plaatsvindt, wordt de deelnameprijs volledig gefactureerd.

Om te kunnen inschrijven moet je geregistreerd en ingelogd zijn.
Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden van VSF.