Team Sportclubondersteuning: wie doet wat?

De Vlaamse Sportfederatie ondersteunt zowel de sportfederaties als de sportclubs. En daarvoor werken heel wat collega's achter de schermen. Het team sportclubondersteuning van de Vlaamse Sportfederatie maakte het afgelopen jaar enkele veranderingen mee. We verwelkomden nieuwe gezichten en intern werden taken verdeeld. Tijd om alle collega's even aan jullie voor te stellen. En wat doen zij precies?

 

Lien Berton

Lien stuurt het team sportclubondersteuning aan. 

Stel je vraag aan Lien via lien@vlaamsesportfederatie.be.

Afbeelding
Lien

Maxime Baert

Maxime zorgt voor een vlotte planning binnen het team. Wil je als sportfederatie of sportdienst een bijscholing organiseren? Of heb je als deelnemer een vraag over één van de bijscholingen die je volgde? Dan helpt Maxime jou met een stralende glimlach verder. 

Stel je vraag aan Maxime via maxime@vlaamsesportfederatie.be

Afbeelding
Maxime

 

Tars Vanstraeseele

Tars is het eerste aanspreekpunt voor je inhoudelijke vragen rond sportclubondersteuning. Tars concentreert zich voornamelijk op de thema's vzw-wetgeving, vrijwilligers en vergoedingen. Heb je een andere vraag, dan zorgt Tars ervoor dat die vraag bij de juiste collega terecht komt.

Stel je vraag aan Tars via tars@vlaamsesportfederatie.be.

Afbeelding
Tars

Roeland Zwaenepoel

Roeland is onze financiële man. Je kan bij hem terecht met al jouw boekhoudkundige, fiscale en financiële vragen. Je kwam Roeland ongetwijfeld al eens tegen als lesgever van bijscholingen rond deze onderwerpen. Daarnaast is Roeland ook betrokken bij de ontwikkeling van de financiële pijler van het project Herlaad Jouw Sportclub.

Stel je vraag aan Roeland via roeland@vlaamsesportfederatie.be.

Afbeelding
Roeland

Ellen Mallezie

Ellen is het gezicht (en veel meer dan dat) van Clubgrade.
Wil je weten wat Clubgrade precies inhoudt? Dan ben je bij Ellen aan het juiste adres, zij helpt je graag met veel enthousiasme verder. 

Stel je vraag aan Ellen via clubgrade@vlaamsesportfederatie.be.

Afbeelding
Ellen Mallezie

Klaas Simoens

Klaas leidt het project Herlaad Jouw Sportclub mee in goeie banen. Hij helpt je verder met inhoudelijke vragen rond het project, de praktische planning van bijscholingen of begeleidingen.

Stel je vraag aan Klaas via info@herlaadjouwsportclub.be.

Afbeelding
Klaas

Daarnaast kunnen we uiteraard nog rekenen op de ondersteuning van onze andere collega's rond bv. communicatie, IT, privacy,...

Benieuwd naar het het volledige team van de Vlaamse Sportfederatie? Klik dan even door.