GDPR begeleiding

Privacy. Daar gaat’ie over, de fameuze Europese GDPR wetgeving.
We horen je zuchten.
Sinds de invoering wordt er met een (over)vergrootglas gekeken naar alles wat met privacy en persoonsgegevens te maken heeft.

Terecht eigenlijk! Privacy is belangrijk.
Maar klantgericht, effectief en efficiënt werken in je organisatie is dat ook.

Hoe rijm je de twee? Daar helpen we je graag bij!

Wat hebben we in privacy-petto voor jouw federatie?

1. Ontzorging.
    Wij volgen lopende privacy-thema’s en -actua op. We zetten een gezamenlijke privacy-strategie uit voor de georganiseerde sportsector.
  2. Kant-en-klare templates en tools om mee aan de slag te gaan.
    Let op! Je moet ze wel nog zelf invullen
  3. We gaan op zoek naar een veilig platform om jouw privacy-documenten op te slaan.
  4. Basisvorming op vlak van privacy.
    Een groepstraject met korte sessies en praktische opdrachten. Resultaat? Een analyse van het eigen privacy-beleid en -processen.
  5. Begeleiding.
    Eén op één aanpak om jouw specifieke noden in detail te bekijken. Onze GDPR QuickScan is zo’n begeleiding, en helpt jouw federatie gericht verder. Begeleiding rond een specifiek GDPR aspect is ook mogelijk.
  6. DPO nodig in je federatie?
    We gaan samen op zoek naar de beste manier om dit in te vullen.
  7. Privacy onder de aandacht houden.
    Bij zowel de medewerkers als bestuurders van de federatie. Bewustwording van de risico’s en hoe je ermee kan omgaan. Dit via verschillende kanalen: berichten in de nieuwsbrief, e-learnings, enz.
    Juridische uitspraken maken ondertussen duidelijk wat kan en wat niet. Interpretaties, adviezen en juridische uitspraken rond privacy vormen de inhoud van actualiteitsvormingen.
  8. Crisishulp.
    Hopelijk heb je het nooit nodig, maar in geval van nood staan we klaar voor jouw federatie., Denk daarbij aan een groot gegevenslek, hacking, ransomware, ceo-fraude,… Samen zetten we de nodige stappen om de situatie snel onder controle te krijgen. Waar nodig zoeken we experten om ons daarbij te helpen.

Contactpersoon: Piet - 09 243 12 90