23/06/2021

Overlegmoment corona (digitaal)

• Wat? Digitale uitwisseling via Teams
  • Wie? Geïnteresseerde federatie(medewerker)s
  • Onderwerp? Alle coronagerelateerde vragen waarover je graag klankbord wil van je collega-federaties
  • Doel? Samen oplossingsgericht denken rond de uitdagingen die corona met zich meebrengt, leren van elkaar, elkaar versterken

VSF faciliteert dit overleg, de inhoud wordt bepaald door de vragen van de deelnemers.

Indien interesse, plannen we dit soort overleg op regelmatige basis in, zo lang als nodig (hopelijk snel overbodig!).

DATUM LOCATIE TIJD DEELNAMEPRIJS
woensdag 23/06/2021 Digitaal (link te ontvangen na inschrijving) 13u30 - 14u30 gratis en enkel toegankelijk voor leden van VSF

Na inschrijving ontvang je kort vóór het overlegmoment een e-mail met meer informatie incl. de deelnamelink.

Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden van VSF.
Om te kunnen inschrijven moet je geregistreerd en ingelogd zijn als medewerker van een erkende federatie.