De perfecte assist voor jouw sportclub

De perfecte assist voor jouw sportclub

De huidige boekhoudsoftware van de Vlaamse Sportfederatie (het vroegere Dynamo Project) bestaat intussen 10 jaar, maar ook de wereld van de online boekhoudsoftware staat niet stil. Het huidige boekhoudpakket botst dus stilaan op een aantal beperkingen. Om te kunnen evolueren en jouw club de beste perspectieven te kunnen geven, gaan wij een nieuwe samenwerking aan met Assist. Dit is een boekhoudprogramma dat ontstaan is vanuit en voor het verenigingsleven. Dit programma heeft dezelfde functionaliteiten als je vertrouwde pakket, maar met nog heel wat extra opties. Alles om je werk als penningmeester te vereenvoudigen dus!

Bij een vergelijking van het huidige programma met Assist, worden de voordelen snel duidelijk.

FUNCTIONALITEITEN

Wat je al kent

• Automatische opmaak van de jaarrekening
  • Toewijzing aan activiteiten
  • Duidelijk financieel overzicht
  • Zowel met als zonder btw
  • Ontwikkeld voor en door sportclubs

Nieuw

• Importeren van bankgegevens
  • Extra accounts met mogelijkheden om de rechten aan te passen
  • Facturen koppelen aan je verrichtingen
  • Vzw-helper: vanaf nu vergeet je geen enkele deadline meer
  • GDPR-helper: in enkele eenvoudige stappen voldoe je aan alle regels
  • Nu: 2 jaar gratis!

Registreer vóór 15 december
voor dit superaanbod!

PRIJS

Boekhoudmodule zonder btw
2 jaar gratis (tot en met 31 december 2023)
€ 89 per jaar

Boekhoudmodule met btw
2 jaar gratis (tot en met 31 december 2023)
€ 135 per jaar

Ledenbeheer
Niet inbegrepen
€ 90 per jaar

15.10.2021
Account aanmaken voor niet btw-plichtige clubs

20.10.2021
Eerste webinar

14.12.2021
Tweede webinar

15.11.2021 tot 01.12.2022
Stopzetting huidige programma na einde boekjaar

15.12.2021
Laatste dag om in te tekenen op het gratis aanbod

01.01.2022
Start met nieuwe programma

PRAKTISCH

Het huidige boekjaar afwerken kan nog in het vertrouwde programma van de Vlaamse Sportfederatie. Daarna kan je aan de slag met Assist. Overschakelen doe je dus vanaf 1 januari 2022.

Kan je niet wachten? Ga dan na je registratie al meteen van start in het nieuwe programma, want ook dat is mogelijk! Bij btw-plichtige clubs wordt de btw-module automatisch geactiveerd vanaf 1 januari 2022. Een stappenlijst zorgt ervoor dat je alles snel en correct kan instellen.

Bekijk hieronder de Assist demovideo

om deze video te bekijken.

Behoud van je gegevens

De boekhoudgegevens van jouw sportclub blijven nog tot 31 december 2022 raadpleegbaar via het online boekhoudprogramma van de Vlaamse Sportfederatie. Zo heb je ruim voldoende tijd om het huidige boekjaar af te sluiten, enkel een nieuw boekjaar starten is dan niet meer mogelijk. Op 1 januari 2023 zal je niet meer kunnen inloggen. Daarom sla best alle jaarrekeningen en dagboeken van de afgelopen boekjaren op je computer op. Deze moet je immers nog 7 jaar bijhouden.

Bekijk hier hoe je dit doet

Contacten importeren

Alle gegevens van de contacten en leveranciers van je sportclub zet je zo over naar Assist, je hoeft deze dus niet één voor één opnieuw in te voeren. Je exporteert eenvoudig alle contacten uit het huidige programma en importeert ze daarna in Assist. Hét ideale moment voor een grote kuis, dus, zo behoud je enkel de noodzakelijke contactpersonen.

Bekijk hier hoe je alle contacten kan exporteren

Bekijk hier hoe je alle contacten in Assist kan importeren

WEBINARS

Assist webinar

Om je wegwijs te maken in het nieuwe programma organiseren we 2 digitale bijscholingen. Tijdens deze webinars legt Vincent van Assist je alles uit over het gebruik van het nieuwe boekhoudprogramma. De eerste sessie kan je volgen op 20 november tijdens onze digitale Dag van de Sportclubbestuurder. De tweede sessie gaat live door op 14 december. Kan je er niet bij zijn? Geen nood! De webinar kan je herbekijken op deze pagina.

De Vlaamse Sportfederatie zit in een nieuw jasje!
Zelfde team, zelfde spirit, zelfde ondersteuning.
Voor sportfederaties én voor sportclubs (vroeger ‘Dynamo Project’).
Vanaf nu onder één naam: de Vlaamse Sportfederatie.
One team!

Vlaamse Sportfederatie