Statusbericht

Deze bijscholing heeft nog 19 plaatsen.

Waarschuwingsbericht

Log in of registreer om dit formulier in te vullen.
04 feb 2021

Basismodule voor nieuwe federatiemedewerkers

De basismodule is een bijscholingsaanbod op maat van nieuw gestarte medewerkers in sportfederaties.

• Drie bijscholingsdagen per jaar (telkens in februari, juni en oktober)
  • Je kan op elk moment inschrijven. Je stapt in vanaf de eerstvolgende bijscholingsdag
    • Inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier
    • Kostprijs: €120 (excl. btw) voor de basismodule in zijn geheel (3 dagen) voor leden van VSF (niet-leden: €180)
    • Apart inschrijven is in principe niet mogelijk. Indien een bijscholing kort ervoor niet volzet is, kan deze eventueel nog worden opengesteld.

De basismodule is een aanrader voor nieuwe medewerkers in sportfederaties: de inhoud is specifiek voor de starters samengesteld maar ook de contacten met collega's uit andere federaties worden als zeer waardevol ervaren.

(onder voorbehoud van kleine wijzigingen, bvb in de timing)

4 februari 2021 - Duikershuis NELOS Mechelen (vergaderzalen 1 en 2)

• 9u30-12u30: Efficiënt werken: planning en organisatie (Evy Van Coppenolle – plancoach bij Check)
    • 12u30-13u00: Lunch
    • 13u00-14u15: Iedereen sportclubondersteuner (Tine Van Bossuyt – Ondersteuner VSF)
    • 14u15–14u30: Pauze
    • 14u30-16u30: Efficiënt werken met de computer: tips en tools (Wout Knops - Medewerker IT en processen VSF)

3 juni 2021 - Huis van de Sport Gent (auditorium)

• 10u-12u30:
      • Sportlandschap anno 2021
      • Subsidiemogelijkheden voor sportfederaties en -clubs
    • 12u30-13u30: Lunch
    • 13u30-15u30: Informatie over VSF (als organisatie, als vertegenwoordiger, als federatie- en clubondersteuner)

7 oktober 2021 - Hoofdzetel Sport Vlaanderen Brussel (vergaderzalen 0A1 en 0A2 - gelijkvloers)

• 10u-12u: Decreten en uitvoeringsbesluiten sportfederaties (Sophie Cools - Afdelingshoofd Subsidiëring Sport Vlaanderen)
    • 12u-13u: Lunchpauze, incl. beweegmoment in de sportstraat (indien mogelijk)
    • 13u-14u: Sportpromotie (Ken Nys - Afdeling Sportpromotie Sport Vlaanderen)
    • 14u-14u15: Pauze
    • 14u15-16u: Sportkaderopleiding, Sportdatabank, Sportvacatures (Hans Vangrunderbeek - Afdeling Sportkaderopleiding Sport Vlaanderen)

Corona veiligheidsmaatregelen

Weet je graag meer over hoe wij op een veilige manier fysieke organisaties aanpakken? Ons coronabeleid lees je hier.

Annulering

Bij annulering meer dan 1 maand vóór de eerstvolgende bijscholingsdag van de basismodule, wordt de deelnameprijs volledig terugbetaald.
    Bij annulering minder dan 1 maand maar meer dan 10 dagen vóór de eerstvolgende bijscholingsdag van de basismodule, wordt 50% van de deelnameprijs gefactureerd.
    Bij annulering minder dan 10 dagen vóór de eerstvolgende bijscholingsdag van de basismodule, wordt de deelnameprijs volledig gefactureerd.

Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden van VSF.