VSF Roadshow

Onder de slogan "de VSF komt naar je toe" startten we in 2009 met onze "VSF Roadshow".

De VSF Roadshow is een initiatief waarbij we federaties ter plekke een bezoekje brengen met twee doelen:

  • De sportfederatie op maat informeren. Afhankelijk van jouw vraag komen we met één of meerdere van onze medewerkers langs, zodat we gericht informatie kunnen geven over onze diensten, over (sport)wetgeving, (sport)beleid,...
  • Informatie verkrijgen van en over de sportfederatie om zo te weten te komen wat de federatie van ons verwacht, waar we meer ondersteuning kunnen geven, welke thema's we verder moeten uitdiepen,...

De Roadshow creëert dus tijd en ruimte voor een persoonlijk gesprek waarbij we in detail kunnen ingaan op wat jouw sportfederatie bezighoudt. Zo hopen we elke sportfederatie beter te kunnen vertegenwoordigen, ondersteunen en informeren.

Dit initiatief is de voorbije jaren zeer nuttig en interessant gebleken, zowel voor ons als voor de de deelnemende federaties. In de volgende beleidsperiode zetten we dit initiatief dan ook graag voort.

We gingen al langs bij een aantal sportfederaties, maar zeker nog niet bij allemaal. Contacteer Leen (09 243 12 90), dan passeert de VSF Roadshow bij jouw federatie!