Campagne

 

Een geschenkje voor onze officials

Waarom? Gewoonweg omdat ze het verdienen!

Tijdens de Week van de Official 2018 werden 5.000 goodie bags verdeeld naar onze Vlaamse officials (scheidsrechters, juryleden, tijdsopnemers,..)

Wat zat er in de goodie bag? 

In deze goodie bags zaten heel wat nuttige en leuke zaken voor de Vlaamse official. Het was een rechtstreekse bedanking voor hun wekelijkse inzet. De inhoud hiervan weten? Klik maar even door naar onze Instagram pagina.  

Deze goodie bags werden met veel plezier geschonken door 23 sportfederaties aan hun officials. 

Badminton Vlaanderen - Basketbal Vlaanderen - Cycling Vlaanderen - Danssport Vlaanderen - Gymnastiek Federatie Vlaanderen - Koninklijke Belgische Korfbalbond - Vlaamse Liga - Rugby Vlaanderen - Sneeuwsport Vlaanderen - Sporta federatie - Triatlon Vlaanderen - Vlaamse Baseball en Softball liga - Vlaamse Boksliga - Vlaamse Hockey Liga - Vlaamse Judofederatie - Vlaamse Kano- en Kajak Federatie - Vlaamse Liga Paardensport - Vlaamse Reddingsfederatie - Vlaamse Roeiliga - Vlaamse Rollerbond - Vlaamse Schietsportkoepel - Vlaamse Zwemfederatie - Volley Vlaanderen - Wind en Watersport Vlaanderen

 

Een week om onze superhelden te bedanken!

 

In de Week van de Official zetten we alle scheidsrechters, juryleden, tijdsopnemers,... in de bloemetjes. Want zonder officials, geen wedstrijden.

De Week van de Official is een sporttakoverschrijdend initiatief en wil respect en waardering tonen voor de wekelijkse inzet van de officials in Vlaanderen. Tijdens deze week organiseren sporters en sportclubs heel wat acties en initiatieven. Want in elke sportclub in Vlaanderen verdienen ook de officials het om even in de spotlights te staan.

De aanwezigheid van een official wordt vaak als vanzelfsprekend gezien, maar toch zijn het – net als de sporters en (andere) vrijwilligers binnen de sportclub – mensen met een passie voor sport die in hun vrije tijd paraat staan. Het is niet altijd gemakkelijk om deze taak op te nemen. Daarom geven we hen met plezier een duwtje in de rug én zeggen we een welgemeende dankjewel!

In 2018 zetten in het totaal 33 sportfederaties mee hun schouders onder de vierde editie van de campagneweek. 

Badminton VlaanderenBasketbal Vlaanderen - Cycling VlaanderenDanssport VlaanderenFALOS-Sport+ (deel van OKRA-Sport+) - Golf VlaanderenGymnastiekFederatie VlaanderenKlim- en BergsportfederatieKAVVV & FedesKoninklijke Belgische Korfbalbond - Vlaamse LigaParantee-PsylosRugby VlaanderenSneeuwsport VlaanderenSporta-federatieVlaamse Baseball en Softball liga - Vlaamse BoksligaVlaamse Handbal VerenigingVlaamse Hockey LigaVlaamse JudofederatieVlaamse Kano & Kajak FederatieVlaamse KaratefederatieVlaamse Liga PaardensportVlaamse ReddingsfederatieVlaamse RoeiligaVlaamse RollerbondVlaamse SchietsportkoepelVlaamse Taekwondo BondVlaamse Triatlon en Duatlon LigaVlaamse ZwemfederatieVoetbal VlaanderenVolley VlaanderenWaterski VlaanderenWind en Watersport Vlaanderen

    Wil je als federatie ook deel te nemen aan de Week van de Official? Meer informatie via info@vlaamsesportfederatie.be of 09 243 12 90.