Na corona is het voor veel sportclubs moeilijk om opnieuw het sponsorgeluk te vinden. Aan de hand van praktische modelcontracten bekijken we ook hoe je dit fiscaal en juridisch het beste aanpakt.

Deze begeleiding is gratis in het kader van de campagne 'Herlaad je sportclub'.

Afbeelding
Sponsorcontract

Sponsoring

Sportclubs
Sponsoring

Sommige sponsors hebben tijdens corona hun engagement op pauze gezet of beëindigd. Sponsors zoeken is én blijft een grote uitdaging voor veel clubs. Is de moed ook wat in jouw schoenen gezonken? Dan willen wij jou herladen!

Tijdens deze begeleiding tonen we hoe je concreet aan de slag kunt gaan om opnieuw het sponsorgeluk te vinden. Aan de hand van praktische modelcontracten bekijken we ook hoe je dit fiscaal en juridisch het beste aanpakt.

Praktisch

We geven jou alvast wat richtlijnen mee.

  • De begeleiding is voorzien voor maximum twee à drie bestuursleden. Zo kunnen we jullie vlot en efficiënt verder helpen. Zorg er zeker voor dat de betrokken personen binnen jullie structuur (penningmeester, verantwoordelijke boekhouding...)  effectief aanwezig zijn.
  • Een fysieke begeleiding of liever videocall? Jij kiest! Wij bieden beide aan. Een begeleiding duurt ongeveer 1,5u.

Wij behandelen alle informatie strikt vertrouwelijk. De opgevraagde clubinformatie is nodig om de begeleiding af te stemmen op de noden van je sportclub.

Inschrijven

Vraag jouw gratis begeleiding aan via onderstaand formulier. Wij nemen contact met jou op om een afspraak in te plannen.

Zie je geen formulier onderaan deze pagina? Klik hier om in te loggen of registreer je bij de Vlaamse Sportfederatie.

Herlaad jouw sportclub!?

Al een jaar zitten zo’n 20.000 sportclubs op de bank. Daarom hebben de Vlaamse Sportfederatie, Sport Vlaanderen en de Vlaamse overheid een actieplan opgesteld om alle Vlaamse sportclubs hulp te bieden. Dringend tijd voor een re-match!

Het ganse ondersteuningsaanbod vind je op www.herlaadjouwsportclub.be.

Afbeelding
Maarten HJS

 

De Vlaamse Sportfederatie zit in een nieuw jasje!
Zelfde team, zelfde spirit, zelfde ondersteuning.
Voor sportfederaties én voor sportclubs (vroeger ‘Dynamo Project’).
Vanaf nu onder één naam: de Vlaamse Sportfederatie.
One team!

Afbeelding
Vlaamse Sportfederatie